Flamskyddskläder

Flamskyddskläder speciellt utformade för att skydda bäraren mot faror som kan uppstå vid arbete med höga temperaturer eller eldfaror. Dessa kläder är tillverkade av material som är utformade för att motstå värme och flammar, och de används i många olika branscher, inklusive olje- och gasindustrin, kemisk industri och elindustri.

Garanterat skydd och kvalitet

Garanterat skydd och kvalitet

Våra flamskyddade arbetskläder är utformade med högsta kvalitet och tillverkade av specialdesignade material som ger enastående skydd mot olika typer av faror som kan uppstå vid arbete med eld eller höga temperaturer.

Vi har ett stort sortiment av kläder som passar för arbete med smälta metaller, svetsning, inom petrokemiska industrier, inom el- och kraftindustri eller i ATEX-klassade miljöer. Våra kläder är bekväma att bära och garanterar att bäraren alltid är skyddad vid eventuella olyckor. Med våra flamskyddade arbetskläder kan du känna dig säker och skyddad på jobbet.

Innehållet kan inte visas

Om du vill läsa mer om allt inom flamskyddskläder finner du det här nedan eller ta kontakt med oss här vid frågor eller funderingar gällande flamskyddskläder eller i formuläret nedan!

Kontakta oss